Help Rakim Foy naar de top!

Revert 95 snowboard teamrijder Rakim Foy uit Alkmaar, maar geboren in het tropische klimaat van Aruba woont sinds zijn 9e in Nederland. Hij is pas 14-jaar en nu al één van de grootste snowboard talenten van de Benelux. Rakim snowboard pas een paar jaar maar heeft al super veel bereikt. Zo heeft hij vorig jaar 4x goud gewonnen bij het NK in Laax, Zwitserland en heeft zichzelf dit seizoen met de Europacup Snowboarden al weten te plaatsen in de finale waar hij de zilveren plak heeft gewonnen.

Rakim heeft absoluut de potentie om de top van het internationale snowboarden te bereiken. Maar dat is niet makkelijk. Zo moet Rakim zoveel mogelijk sneeuwuren maken en niet alleen indoor maar ook in de bergen. En dat is niet goedkoop 🙁 Vanuit Revert 95 ondersteunen we Rakim al op verschillende manieren met o.a. sponsoring en gear.

Dit jaar worden er veel trainingsweken georganiseerd in o.a. Oostenrijk en Amerika, en aangezien teamrider Rakim gekwalificeerd is voor de World Rookie Finals in Kaprun in April, zijn deze trainingsweken van belang voor deze jonge shredder. Alleen zijn de deze trainingsweken erg kostbaar en daarom heeft Rakim in samenwerking met Wij zijn Sport een crowdfunding actie opgezet zodat Rakim maximaal kan trainen. Deze campagne heeft als slogan #TeamRakim. Wil jij een part zijn van Rakim’s toekomstige succes & medailles? Check dan zijn persoonlijke pagina op Wij Zijn Sport

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gecheckt voor ze geplaatst worden