Nieuwe Patagonia Spring 2017 collectie

De nieuwe voorjaarscollectie van Patagonia ligt nu in de winkel en online. De Patagonia Spring 2017 collectie bestaat uit o.a. T-shirts, truien, vesten, (technische) jassen, windbreakers, caps, reis– en rugtassen.

Patagonia, ooit begonnen met bergsport materialen, is uitgegroeid tot een merk wat voorop loot als het gaat om ecologisch verantwoorde producten en productie. Hun mission statement is “Build the best product, cause no unnecessary harm, use business to inspire and implement solutions to the environmental crisis”. Met andere woorden; Patagonia wil de beste producten maken zonder onnodige schade aan het milieu te veroorzaken en gebruiken het merk om andere te inspireren om zich in te zetten voor voorkomen van de ecologische crisis.

Deze filosofie zie je ook terug in de kwaliteit van de nieuwe lente 2017 collectie. Er wordt veelal gebruikt gemaakt van 100% organisch katoen en heel veel producten zijn Fair Trade en Bluesign gecertificeerd.

Weinig merken kunnen zeggen dat ze zo betrokken en begaan zijn met de natuur, hun impact op het milieu en de mensen die voor Patagonia werken (zowel in de productiefabrieken als ook de werknemers). Daarom zijn wij bij Revert 95 ook mega fan van het merk Patagonia. We like!


Patagonia Jassen


Patagonia Sweaters


Patagonia Tassen


Patagonia Caps

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gecheckt voor ze geplaatst worden