Herschel Supply Co. tassen

Een goed oog voor detail, stylish, tijdloos en handig voor onderweg. Dan weet je al dat we het over Herschel hebben. Het merk is opgericht in 2009 door de twee broers Jamie en Lyndon Cormack en uitgegroeid tot een wereldwijd bekend merk. De naam Herschel Supply Co. is afkomstig van het kleine Canadese dorpje waar drie generaties van hun familie is opgegroeid. Dit dorpje telde slechts dertig inwoners, maar dit afgelegen bestaan weerhield de broers er niet van om alles op alles te zetten om een nieuw merk op de markt te brengen.


De tassen en accessoires van Herschel zijn zorgvuldig ontworpen voor de dagelijkse reiziger en maken je het reizen zo licht en eenvoudig mogelijk.

Neem bijvoorbeeld de Little America Mid Volume. Het ontwerp van deze tas is geïnspireerd op klassieke bergbeklimmerstassen. De tas heeft een vintage uiterlijk gecombineerd met slimme features en een moderne constructie. Zo heeft de tas magnetische sluitingen, verstevigde schouderbanden voor optimaal draagcomfort, een ruim voorvak met rits en een gevoerd vak voor een 13” laptop. Of je deze tas nou voor school gebruikt of voor het meenemen van je essentials tijdens het reizen, hij is je perfecte travelmate.


Zo hebben we nog meer nieuwe travelmates in de winkel hangen, check bijvoorbeeld ook eens de Parker Backpack, de Pop Quiz of de Dawson.

Kijk online of kom gezellig naar de shop!


Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gecheckt voor ze geplaatst worden