Nieuwe Carhartt Collectie 2017

Het begon allemaal in 1889 met enkel twee naaimachines. Dit is wanneer Hamilton Carhartt & Company van start ging, nu wereldwijd bekend als Carhartt.

In de tijd van het staal, stoom en de locomotieven maakte Carhartt overals voor spoorwegwerkers onder het motto van ‘Eerlijke kwaliteit voor een eerlijke prijs.’ Het merk werd pas echt bekend in de 90’s, toen Carhart Work in Progress (WIP) van start ging en werd omarmd door de straat en hip-hop cultuur.

Veel van die collectie zie je nog steeds terug bij Revert 95. Sterker nog, Revert verkoopt al 20 jaar lang trouw de Carhartt collectie en er is zelfs een collab tee ontwikkeld. Wij zijn er in ieder geval van fan!

Carhartt gaat dus al een tijdje mee en dat zie je terug in de hoge kwaliteit van hun producten. In hun nieuwe collectie zijn ook weer vette items te vinden. Check bijvoorbeeld is de nieuwe Carhartt Nimbus Pullover en de Carhartt S/S Chase Pique Polo, lekker classic, casual en perfect voor de lente. Ook zijn er weer lekker veel broeken, shirts en caps op voorraad.

Carhartt brengt de ‘workwear’ stijl weer terug door een hamerlus en gereedschapszakken toe te voegen aan aantal broeken, zoals bijvoorbeeld de Carhartt Ruck Single Knee Pant. Lekker praktisch, comfortabel en kunnen tegen een stootje, wat ze ook nog eens perfect maakt om in te skaten.


Om de gehele Carhartt collectie te zien, check eens online of kom gezellig langs in de shop!

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gecheckt voor ze geplaatst worden