Indoor Skateboardpark Haarlem

Afgelopen dinsdag 18 oktober is de eerste fase voor het realiseren van een indoor Skateboard park in Haarlem realiteit geworden. Stap bij stap komen wij verder in Haarlem om deze langverwachte droom te verwezenlijken. Skatepark Haarlem en Revert 95 werken keihard samen om dit te realiseren. Check de site van www.skateparkhaarlem.nl voor verdere updates de komende tijd en vind meer info hoe jij als skateboarder of bedrijf ons verder kan helpen. De locatie waar dit allemaal gaat plaats vinden zal vermoedelijk in de buurt van de Lichtfabriek zijn. Maar daar over op korte termijn meer duidelijkheid.

Hoe kan jij helpen als skateboarder?

– Zorg er voor dat je je aanmeld als vrijwillger bij Skatepark Haarlem.
– Hebben jij en je ouders nog goede bruikbare stoelen, meubels, tafels, apparatuur etc. Stuur dan foto`s door en we laten weten of het bruikbaar is.
– Doe jou bijdrage aan de nog op te zetten crowdfunding actie binnenkort. Vele beetjes maken een berg en dat is wat er nodig is.

Hoe helpen zakelijke partners?

– We zijn druk op zoek naar partners die kunnen helpen in de vorm van bouw van de loods, fundering, afwerken kantine en winkel, etc.
– Sponsoring door skateboard merken en branche vreemde sponsors. Wij bieden diverse sponsor opties aan in overleg met elkaar.

Mail naar info@skateparkHaarlem.nl om je support aan Skatepark Haarlem kenbaar te maken.

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gecheckt voor ze geplaatst worden