Volcom x Anti Hero Collab Limited edtion

Het all-around California lifestyle merk Volcom ging voor de tweede keer in samenwerking met het skate label Anti Hero. De collectie is ontworpen met input van de Anti Hero/Volcom rijders Grant Taylor, Chris Taylor en Anti Hero’s nieuwste pro Daan van der Linden. Teamrider en pro skater Grant taylor noemt de collectie een ‘no brainer’. Teamrider van beide merken Chris Pfanner is het er mee eens ‘’Deze twee merken staan bekend om hun liefde voor de openbare weg en jezelf wagen in het diepen verteld Pfanner.

Volcom en Anti Hero bieden al sinds dag 1 de anti-establissement alternatieven door de normen van de skate industrie af te wegen tegen 100% puur shredden. Zo hebben Grant Taylor, Chris Pfanner teamriders van beide merken Volcom en Anti-Hero met nieuwste pro Daan van der Linden teamrider van Anti-Hero een kledinglijn ontworpen.


Volcom Anti Hero Revert

De collectie bestaat uit gear voor de perfecte langdurige rollende avonturen, om dat te behalen ontwierp het team, langdurige kwalitatieve skate gear. Zoals een stretch broek, hooded sweatshirts , militaire-style jackets, short/long sleeves en een grote hoeveelheid aan accesoires. Zo onstond een collectie voor de mensen met de passie voor het straffen van de regels tijdens het skaten.


Volcom Anti Hero Revert

Buiten het ontwerpen hielpen de boys ook natuurlijk met het uittesten van de collectie. Zo zocht de bemanning de straten van New York City op, New Jersey en verlaten achtertuin zwembaden in Long Island. Er is hier meer van te zien in de Oktober editie van Trasher Magazine. Bekijk hier de complete collab

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gecheckt voor ze geplaatst worden