Jim Greco: 'Year 13'
Een vervolg op zijn film uit 2016 “The Way Out”, is er een nieuw project van Jim Greco uitgekomen genaamd “Year 13”, een film ter ere van 13 jaar nuchter zijn. Deze film is voorzien van de hardste tricks uitgevoerd door Jim, met een kunstzinnige twist en ongebruikelijke keuze qua muziek op de achtergrond, gefilmd in wat lijkt op Los Angeles.
“
Stance

Jim Greco’s carriere begon in 1999 toen Connecticut hem voor het eerst zag skaten in de video van Zero Skateboards genaamd ‘‘misled youth’. Geen filter, agressieve tieners met een punk rock attitude, en bereid om alles uit te proberen om die zieke trick perfect te landen op video. Hier past de jonge Jim Greco perfect tussen, één van de beste street-skaters die Connecticut ooit heeft gezien.

Baker Skateboards bracht in 2000 één van de meest epische Skate videos uit genaamd ‘Baker 2G’, waar Jim ook in te zien is. Uiteindelijk verliet Jim Baker Skateboards in 2008 en begon met een aantal teamgenoten van Bakers het merk ‘Deathwish Skateboard. In 2014 kwam Greco met zijn eigen brand Hammers gebaseerd op individualiteit en creatie.“
StanceJim heeft een passie voor skaten en het creëren van kunst, wat hij perfect kan combineren. Dit zie je voornamelijk terug komen in zijn films, waar hij skaten meer weergeeft als een vorm van kunst. De energie die hij ooit verbruikte aan verdovende middelen stort hij nu volop in het Skateboarden en het maken van nieuwe projecten, zoals “Year 13”.

Check hier de full part in premiere op Thrasher.

“
Stance

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gecheckt voor ze geplaatst worden