Marshall Major koptelefoons

De Marshall Major is een koptelefoon met een onmiskenbaar Marshall-DNA. Deze Marshall koptelefoon was pas zes maanden later te koop dan gepland, maar het is dan ook te merken dat er veel tijd is besteed aan de ontwikkeling van deze hoofdtelefoon. De technici van Marshall zijn erin geslaagd hun jarenlange ervaring met het verzorgen van het allerbeste geluid op de grootste podia ter wereld te vertalen naar deze headphones. Ze laten je muziek klinken zoals die moet klinken, wat je smaak ook is. De Major is ontworpen om de hele dag op te houden, en is een echt werkpaard met een groot uithoudingsvermogen. Het maakt niet uit hoe hard je muziek is, dankzij comfortabele kussens zit voelt de koptelefoon zacht aan.

Om de koptelefoon de typerende, iconische Marshall-look en feel te geven is er ook veel aandacht besteed aan het ontwerp. Op de zijkant van de oorschelpen prijkt het bekende Marshall logo en aan de binnenkant van de hoofdband staat de handtekening van de oprichter van dit roemruchte rock ‘n’ rollmerk: Dr. Jim Marshall. Het krulsnoer is een verwijzing naar vintage gitaarkabels en de stekker is een 3,5 millimeter replica van een klassieke telestekker, die ook kan worden gebruikt met de 6,3 mm adapter die wordt meegeleverd.

De Marshall Major is verkrijgbaar in drie kleuren: Black, White en Pitch Black. Voor de hoofdband van de Major Black en Major White gebruikt Marshall hetzelfde vinyl als in zijn wereldberoemde versterkers. De Major Pitch Black is het zwarte schaap van de Marshall-familie. Deze hoofdtelefoon is compleet zwart en heeft een hoofdband van denimstof, geïnspireerd op het uniform van muzikanten die hun leven slijten ´on the road´.

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gecheckt voor ze geplaatst worden