New Adidas Drop!

Ontworpen in samenwerking met Pro Skater Dennis Busenitz, is dit een signature drop van adidas Skateboarding. Pro Dennis Busenitz houdt ervan om deze oldies te versnipperen naar goodies. Deze heritage sneakers zijn geïnspireerd door de iconische adidas Samba. De Pro schoenen worden gemaakt met premium suède op rubber capsule, met een ondersteunende kraag gevormd voor een nauwkeurige pasvorm. Door de verbeterde tech worden je skate skills next level gebracht. Dus koop snel een paar van deze signature schoenen en go skating!

Dennis Busenitz skate alsof hij laat voor het werk is, het aanpakken van alle obstakels met een snelheid en precisie dat toeschouwers verbaast achter laat. Over zijn carrière heeft zijn aparte harde-charging technische stijl een precedent voor street skating die weinigen hopen ooit te kunnen bereiken.

Met meer dan vijftien jaar in de business van het skateboarden, is Adidas niet langer een buitenstaande industrie, maar een innovatief merk die investeren in het skateboarden en skate ontwikkeling. Met een uitgebreide skate team met legendes als Mark Gonzales, Lucas Puig, Mark Suciu en Dennis Busenitz.

Benieuwd naar de Adidas collectie? check dan de webshop of kom gezellig langs in de winkel!

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gecheckt voor ze geplaatst worden