Nieuwe winter jassen

Een goede herfst of winterjas is geen overbodige luxe in Nederland 😉 Daarom hebben wij bij Revert 95 een uiteenlopende collectie van jassen. Of je nu op zoek bent naar een stylische parka jas of toch meer een klassiek model jas, we hebben het allemaal. Bij het zoeken naar een jas is het naast de looks van de jas ook belangrijk om te letten op zaken zoals winddichtheid, waterafstotend en het ‘ademen’ van de jas. Dit voorkomt namelijk dat je zeiknat en zwetend op je plek van bestemming komt. De trend van dit jaar zijn toch wel weer de parka jassen. Deze wat langere jassen hebben een getailleerde vorm en zijn ideaal voor de stormachtige herfst en wintermaanden. Wij hebben winterjassen van o.a. Volcom, Element, RVCA en Carhartt WIP. Deze merken staan voor stijl, super kwaliteit en mega comfortabel.

De Volcom Hernan Jackets zijn al jarenlang één van de favorieten jassen van de shopcrew. Dit komt doordat de jassen er niet alleen super goed uitzien maar ook door de prijs/kwaliteit verhouding. De Volcom Hernan Jackets zijn winddicht en waterafstotend door de speciale Teflon behandeling. De super comfortabele binnen voering zorgt ervoor dat de warmte binnen blijft en de kou buiten. Ideaal dus voor dagelijks gebruik. Naast de Hernan Jackets hebben wij ook de Volcom Starget Parka en de Volcom Master Coaster Jackets. Deze premium jassen gaan jarenlang mee door de superieure kwaliteit en comfort. Alle jassen zijn wind en waterdicht, warmte regulerend wat inhoudt dat de jas de warmte vasthoudt maar het vocht van transpireren afvoert. De jassen hebben een stoer uiterlijk en meer dan voldoende opbergzakken

Naast de winterjassen van Volcom, Element en Carhartt WIP hebben ook jassen van RVCA. De RVCA Ground Control en RVCA No Boundries parka’s zijn stuk voor stuk waterafstotend en winddicht en hierdoor ook weer ideaal voor de Nederlandse herfst en wintermaanden. De Sherpa linning binnen voering zorgt ervoor dat je onder alle omstandigheden lekker warm blijft en dat de jas super chill en comfortabel zit.

Met de winterjassen van Element blijf je ook tijdens de herfst en winter in je element 😉 Element staat bekend om zijn betrokkenheid bij het welzijn van mens en natuur. Deze elementen zijn dan ook verwerkt in de nieuwe collectie jassen van Element. Je ziet dit terug in de stijl, kwaliteit en comfort welke top of the bill zijn! De best verkopende winterjassen van Element zijn o.a. de Element Dulcey, de Stark en de Alder jassen. De overeenkomst tussen deze jassen zijn het level van comfort, kwaliteit en de looks. Deze jassen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren zoals Navy, Black en Heather. Zo is er voor iedereen wel een keuze te maken uit deze top jassen!

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gecheckt voor ze geplaatst worden