Nieuwe serie skatelessen van start!

Nieuwe serie skatelessen van start!

De sneeuw is gesmolten en de temperatuur stijgt boven het vriespunt, tijd om je skateboard weer uit de schuur te halen. Thomas, Jim en Ruud staan namelijk te popelen om te starten met een nieuwe serie skateboardlessen.

Dit jaar hebben wij op zondag 3 blokken van 8 lessen gepland. De lessen vinden plaats op skatepark Het Landje (Delftstraat, Haarlem). De lessen duren een uur en starten om 12.00. Je betaalt €80,- voor 8 lessen (1 blok) De minimale inschrijfleeftijd is 7 jaar. Per groep doen er ongeveer 10 leerlingen mee.

· 1e blok: 1 april t/m 20 mei

· 2e blok: 3 juni t/m 22 juli

· 3e blok: 2 sept t/m 21 okt

Als je mee wilt doen kun je je onderaan deze pagina inschrijven. Als je het formulier hebt ingevuld ontvang je binnen een aantal dagen een bevestigingsmail. Je bent welkom als beginner of gevorderd, wanneer je nooit les hebt gehad of als je ook al eerder hebt meegedaan met lessen. Schrijf je snel in want wij hebben al veel aanmeldingen!

Skateboarden is een waanzinnig leuke activiteit waar je nog wel eens mee kan vallen, vooral in het begin. Om die reden raden we je aan om de juiste bescherming te gebruiken en dichte schoenen aan te doen. We adviseren je daarnaast om een “echt” skateboard te gebruiken tijdens de lessen en geen longboard of cruiser. Met een longboard of cruiser kan eventueel wel wat les gegeven worden, alleen is het les materiaal dan vrij beperkt.

Tot de eerste skateboardles!

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gecheckt voor ze geplaatst worden