Nieuwe Volcom Kids Lente '17 collectie

In maart 1991 veranderde het leven van Richard Woolcott en Tucker Hall. Ze waren op hun eerste echte snowboard trip en waren gelijk verkocht. Beiden dienden ze ontslag in bij hun werkgever en namen de tijd om fulltime te gaan snowboarden. Ze besteedden veel tijd samen en kwamen zo tot het punt om een kledingbedrijf te beginnen. Het zou een boardbedrijf worden gebaseerd op de drie sporten die zij het vetst vonden: snowboarden, skateboarden en surfen. Ze leenden geld van de vader van Richard en begonnen te werken aan wat later een succesvol en wereldberoemd merk zou worden.


Converse CONS 17

Destijds was hun slogan: “Youth Against Establisment”. Ze wouden jong creatief denken supporten, want dit was een tijd dat boardsports geboycot werden door de V.S. Maar dit veranderde tot op heden.
Het hoofdkwartier van dit nieuwe merk werd opgezet in Richard’s slaapkamer in Newport Beach en de sales werden gerund vanuit Tucker’s slaapkamer. Ze wisten amper iets van het maken van kleding af, maar desondanks hadden ze in hun eerste jaar een omzet van zo’n €2500.
Sinds deze wilde start, is het Volcom logo rond de wereld verspreid en heeft het nog steeds dezelfde filosofie als toen het allemaal begon.


Converse CONS 17” /> </p>
<div>
Converse slaat weer opnieuw zijn slag, dit keer met een nieuwe collectie met onder andere remakes van oude modellen. Zoals bijvoorbeeld de <a href=
Ze hebben het niet alleen voor elkaar gekregen om een toffe collectie op te zetten voor mannen en vrouwen, maar ook voor kids. De kids lente 2017 collectie zit vol met kleurrijke en originele items, perfect voor skateboarden en de komende zomerdagen. Neem de Volcom Surf ’n Turf Frickin Mix shorts bijvoorbeeld – gemaakt van waterresistente stof, zijn geschikt om in te zwemmen, surfen én als dagelijkse outfit om in te chillen. Je hoeft je niet langer zorgen te maken over de kleding van je kleine daredevil, aangezien deze shorts geschikt zijn voor elke situatie.


Converse CONS 17

Volcom heeft ook een vette collectie van kids T-Shirts op de markt gebracht. Deze zijn gemaakt van lichtgewicht materialen en zijn voorzien van originele Volcom prints. Voorbereid op de zomer met Volcom!

Check hieronder een filmpje van Volcom om te zien wat Volcom de afgelopen jaren zoal gedaan heeft.Check de gehele Volcom Kids lente ’17 collectie online of kom gezellig langs in de winkel.

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gecheckt voor ze geplaatst worden