Scott Stevens Pro

Een van de creatiefste en meest invloedrijke urban rijders op onze planeet en de man die ook wel bekend is als Atcha Boi!!, Suzy Greenberg en Sleepy: Scott Stevens, heeft dit jaar weer 1 van de dikste grafics op zijn signature board staan. Met de vraag: What to do on a deserted island? creëerde illustrator & designer Simon Riviere (UK) dit jaar de grafics voor zijn sicke plank!

Op de tekeningen hieronder is goed te zien wat een gestrande piraat als Scott zou kunnen gebruiken en dit board is ook precies wat Scott nodig heeft om zijn creativiteit de vrije loop te laten.

Wat er zeker nog belangrijk is buiten de grafics 😉 op deze all round freestyle ripper:

Camberprofiel: 5 Freestyle FK
Dubbele reverse camber freestyle shape. De platte zone tussen de inserts zorgt voor stabiliteit op hoge snelheden, terwijl de gelifte contactpunten zorgen voor makkelijke bochten en moeiteloze float in de poeder.

Flex: 5 Perfect voor de heavy-hitting jib master.

Shape: True Twin
Switch of regular, het maakt dit compleet symmetrische board niets uit.

Base
: OMEGA™ Speed Base
De nieuwe OMEGA™ Speed Base is gemaakt van een mix van compressed ultra-molecular polyethelene wat gesintered is voor snelheid. Deze base is poreus om zo veel mogelijk wax te kunnen absorberen.

Laminates
: DYNAWEAVE Fiberglass
Dit is een methode geïnspireerde uit de maritieme wat voor meer duurzaamheid en stijfheid zorgt wat betekent dat er minder hout kan worden gebruikt en uiteraard een lichtere board levert.

Core
: Cork Inlayed Pro Core™
De Cork Inlay zorgt voor een unieke board feel wat speciaal is ontworpen voor Scott’s energieke en creatieve rijstijl. Gemaakt van een mix van Poplay en Paulownia hout.

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gecheckt voor ze geplaatst worden