NIKE SB Team Mexico

“This is Vórtice”

De lente is begonnen! Buiten de nieuwe line-up van Nike SB die is aangevuld met nieuwe t-shirts, sweaters, hoodies, caps en RPM Backpacks in verschillende kleuren en stijlen,… droptte ze deze week een wervelwind van een video van het Nike SB Mexico team. “This is Vórtice” Bekijk hieronder de 30 minuten durende edit vol kleuren, texturen en crazy spots in de zon met het Nike SB Mexico Team!

Featuring Carlos Padilla, Roberto Bueno Espinosa, Gerado Rivera Nenos, Alfredo Franco, Daniel Vela, Brayan Coria, Erick Silva, and Gus Servin.
Filmed by Alejandro Torres, Daniel Melo and Luis Aguirre.


Verder heeft Nike SB heeft de shop aangevuld met een flinke lading nieuwe items voor de lente, waaronder ook de langverwachte limited edition Orange Labels. Dit zijn nieuwste SB modellen die enkel in je lokale skateshop te vinden zijn, met original Nike SB Orange label en box (schoenendoos). Zo kan je toch een redelijk unieke schoen rocken om te skaten en support je gelijk ook de lokale skate scene door niet voor één van de vele massashops maar juist voor een core skateshops als revert 95 te kiezen 😉

Kom nu langs bij Revert 95 en check de NIKE SB collectie bij ons!

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gecheckt voor ze geplaatst worden