Oakley Airbrake

Nergens is het weer zo wisselvallig als in de bergen. Van extreem fel zonlicht dat weerspiegelt op sneeuw en ijs tot sneeuwstormen en mist zo dik als erwtensoep; de omstandigheden zijn enorm variabel en er is geen enkele lenskleur die optimaal zicht biedt in alle condities. Daarom heeft de nieuwe Oakley Airbrake goggle een revolutionair lenswisselsysteem dat je helpt om je snel aan te passen aan de veranderende condities en altijd te genieten van het beste zicht.

Verwisselbare lenzen in Oakley goggles zijn niets nieuws, maar de bestaande systemen hebben verschillende nadelen. Zo kan de schokbestendigheid verminderen en kan de lens vervormen door een ongelijkmatige verdeling van de druk, wat zorgt voor een minder goed zicht. Ook is het vaak een heel gedoe om je lenzen te verwisselen. Maar Oakley heeft al deze problemen opgelost met de unieke Switchlock technologie. Deze simpele en elegante oplossing maakt het verwisselen van lenzen makkelijker dan ooit, met behoud van maximale schokbestendigheid en haarscherp zicht. De gemonteerde lens maak je simpel los door de hendel van het vergrendelingsmechanisme over te halen, waarna je goggle meteen gereed is voor een andere lens.

De Oakley Airbrake goggle wordt standaard geleverd met twee verschillende lenzen, zodat je van het begin af aan uit de voeten kunt in verschillende omstandigheden. Airbrake lenzen zijn gemaakt van Oakley’s exclusieve Plutonite materiaal, dat 100% van alle schadelijke UV straling blokkeert. Om beslaan tegen te gaan hebben de lenzen een tweelaags ontwerp met thermale barrière en zijn ze behandeld met F3 anti-fog coating. Naast de twee meegeleverde lenzen is er een breed spectrum aan lenstinten verkrijgbaar, zodat je voorbereid bent op alles wat de berg maar op je afstuurt.

Oakley Airbrake Shaun White edities bij Revert:

Airbrake Shaun White Oakley Airbrake Shaun White Neon Primitive Oakley Airbrake Grey Primitive Shaun White Oakley Shaun White Airbrake goggle

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gecheckt voor ze geplaatst worden