Oakley Prizm Technology

Prizm
Oakley staat om hun kwaliteit en betrouwbare brillen bekend en is al jaren lang een Revert 95 crew favorite. Zo hebben we door de jaren heen zelf een paar limited Oakley Frogskins uitgebracht en zien dat klanten ellk jaar blijven terug komen voor hun brillen en dit is niet alleen om het stylische uiterlijk, maar nu ook voor de, door hun uitgevonde geavanceerde Prizm Technologie.

Prizm Polarized
De Prizm polarized technologie is een variant van Prizm. Deze technologie is bedoelt voor casual dagelijks gebruik. Het geeft de kleuren een warm gevoel wat relaxter overkomt voor je ogen. De technologie zorgt er ook voor dat scherpe zonnestralen of reflecteringen niet door de lens van de zonnebril heen komen. Veel mensen kiezen deze variant voor niet alleen op het strand, maar ook om overal te gebruiken.


Eigenschappen van Prizm
Wat de Prizm technology doet is bij elke omgeving, alle kleuren met precisie afstellen en een scherper beeld voorzien dat het blote oog niet kan bereiken. Deze eigenschappen zijn niet alleen goed voor topsporters, maar ook voor dagelijks gebruik. Het geeft het beeld meer leven en voorziet de kleuren van meer accent. De reden waarom topsporters zoals snowboarders deze brillen gebruiken is omdat ze met deze technologie, elk klein reliëf verschil kunnen zien.
Lens Kleuren

Kleuren bij de meeste algemene producten zijn persoonlijke voorkeuren. Maar bij Oakley gaat dat anders. Namelijk elke kleur lens past bij een bepaalde weeromstandigheid. Bijvoorbeeld blauw/paars of roze/rood past zich heel goed aan bij sneeuwige omstandigheden en bruin/amber juist weer bij zonnige omstandigheden. Zo past bij elke weeromstandigheid een kleur lens. Er zijn ook lenzen die voor meerdere omstandigheden goed zijn zoals zwart/grijs en is daarom dus ook een veiligere optie als je niet zeker weet welke kleur je moet kiezen.

Hoolbrook, Frogskin en Latch Prizm Zonnebrillen
De Oakley Holbrook Prizm Polarized is een van onze modellen die veel wordt verkocht. Een casual design, met een lichtgewichte constructie, toegenomen contrast en bestemd voor fel licht. Gemaakt voor dagelijks gebruik, maar ook bruikbaar voor sportieve activiteiten zoals mountainbiken. Nieuwe zonnebrillen met vergelijkbare eigenschappen, zijn de Frogskin Prizm Polarized en de Latch Prizm Polarized. Dit zijn allround sicke zonnebrillen!

Zonnebrillen met sicke eigenschappen, top kwaliteit, en een moderne stijl.. Bestel ze nu online op onze webshop of rol naar onze winkel.

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gecheckt voor ze geplaatst worden