Obey Spring '17

Opgericht in 2001 door kunstenaar en illustrator Shepard Fairey, als een uitbreiding voor zijn werk in activisme, is het welbekende merk Obey voornamelijk gericht op politiek sociale propaganda en gebruikt dit in de designs van de kleding. Je ziet in de kleding altijd een stukje communistische sfeer terugkomen door de propaganda stylo.

De Artist en oprichter van Obey heeft ook artwork gemaakt voor de David Lynch Foundation, wat nu een illustratie is op een T-shirt in de spring collection. Zodra dit shirt gekocht word gaat een percentage van het betaalde bedrag naar de David Lynch Foundation.

Obey wilt met nieuwe en unieke, originele designs komen en hebben geweldige artists die hier bij komen kijken. Zo is er bijvoorbeeld Nill Ultra, een kunstenaar die 3 ontwerpen heeft gemaakt voor de Obey spring collection ’17. In zijn ontwerpen maakt hij veel gebruik van stukjes krant, plaatjes uit magazines en verwerkt deze tot collages met een pop-art vibe. Het werk van Nil Ultra op de shirts heeft een soort 60s feel aan zich vast, en heeft net zoals het werk van Fairey een boodschap.

Zijn 3 designs zijn eerst onstaan uit afbeeldingen van vintage magazines. Het zijn 3 simpele ideeën uit gewerkt tot een design op een T- shirt: god die een joint rookt, een hand die breekt door een muur, en een afbeelding van amerika met de tekst “Suckers Incorporated”.

Pastel kleuren, opvallende retro graphics en illustraties en veel focus op creativiteit is wat je vooral in deze collectie spring ’17 ziet terugkomen. Een kleurvolle lente met een 60/70s sfeer is het gevoel wat deze collectie bereikt.

Kom nu langs bij Revert 95 en check de Spring collectie bij ons!


Shop hier de nieuwste collectie van Obey!


</div>
<div>
 </div>
<p><a href=

Of check het online op Revert 95


Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gecheckt voor ze geplaatst worden