Patagonia outerwear bij Revert 95

Patagonia, niet alleen stylish maar ook nog eens kwalitatief waarvan de prestatie de hoogste prioriteit is. Patagonia reist de hele wereld door op zoek naar de beste materialen voor kleding en uitrusting. Patagonia is ooit begonnen als een klein bedrijfje in bergbeklimmers gereedschap en groeide tot slot uit naar een complete outdoor company. Het bedrijf maakt inmiddels kleding voor sporten zoals snowboarden,surfen, trail running en vissen.


Volcom Anti Hero Revert

De outerwear van Patagonia is gemaakt van biologisch Katoen, gerecycled polyester, gerecycled wol, recycled nylon, biologisch katoen en meer. Het merk richt zijn aandacht op iedere stap in het proces en het trouw blijven aan de oorsprong van het materiaal tijdens elke stap bij het ontwerp en productie. Het bedrijf heeft een breed aanbod van snowboard kleding tot aan alledaagse kleding en richt zich op het ontwikkelen van betrouwbaar duurzame en eenvoudige producten zonder schade aan het milieu toe te brengen. Patagonia doneert organisaties die vervuiling van de natuur tegengaan met 1% van hun de opbrengst.


Volcom Anti Hero Revert

The unlinked Heritage of Snowboarding
De mensen in Petran, Turkije snowboarden al zo’n ongeveer 300 jaar. Patagonia heeft Alex Yoder en Nick Russell van het snowboard-team met WRKSHRT naar Turkije Kaçkar Mountains opgestuurd voor het ontdekken van het snowboarden hoe het allemaal begon. Check it out.

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gecheckt voor ze geplaatst worden