Vans Snowboarding

Vans komt dit jaar met een opvallende nieuwe snowboots collectie voor mannen en vrouwen. De collectie bestaat uit de meest aanpasbare boots in de markt tot nu toe. De boots bieden veelzijdigheid voor alle op-sneeuwcondities, terrein en rider voorkeuren, hebben een ultieme pasvorm,zijn flexibel en intern aanpasbaar. De top 3 van de collectie zijn de Infuse Pat Moore,Sequal en de Aura, 3 verschillende boots met veel specificaties waardoor er voor elke type rijder wel een snowboardschoen is.

Volcom Anti Hero Revert
De Vans Infuse is de meest veelzijdige laars in de snowboardschoenenlijn van Vans en de signature boot van snowboarder Pat Moore. De Infuse beschikt over een custom binnenvoering die zich na verhitting naar de voet vormt voor ultiem comfort en hielondersteuning bied. De boot is voorzien van de nieuwe Hybrid Plus-technologie en heeft een UltraCush V-Cork-voetbed, een V-Hex-buitenzool voor superieure demping en voetboogondersteuning. Dit alles is afgewerkt met waterbestendige en ademende sluitingen.


Volcom Anti Hero Revert
De Vans Sequal in Brown/Tan is dé snowboot voor de riders met de hoogste verwachtingen. De Sequal beschikt over een custom binnenvoering die zich na verhitting naar de voet vormt voor ultiem comfort en hielondersteuning bied. De boot is voorzien van de nieuwe Hybrid Plus-technologie en heeft een UltraCush V-Cork-voetbed, een V-Hex-buitenzool voor superieure demping en voetboogondersteuning.Dit alles is afgewerkt met waterbestendige en ademende sluitingen.

Volcom Anti Hero Revert
De Vans Aura snowboardschoen in Blue is het voorbeeld van Vans’ langdurige toewijding aan het Boa Closure System, biedt de beste sluiting in deze klasse en is nu verkrijgbaar in een nieuwe, stijlvolle look. Met een constructiebasis die de herenvoet een nog betere pasvorm geeft. Met twee aparte veterzones en toegevoegde, boa-gerelateerde kenmerken als de Custom Slide Guide, die overal langs de instap een aanpasbare pasvorm biedt voor meer comfort en hielondersteuning, is de Aura uitgegroeid tot de snowboardklassieker van Vans.

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gecheckt voor ze geplaatst worden