Reef

Reef slippers zijn al meer dan 25 jaar de meest gedragen slippers door surfers, en ook Reef kleding is mateloos populair. Het merk werd opgericht door de Argentijnse broers Fernando en Santiago Aguerre, die in de jaren 80 richting Zuid-Californië trokken om zich volledig op het surfen te richten. Daar kwamen ze door hun passie voor surfen op het idee om duurzame, comfortabele en mooie producten te ontwikkelen die pasten bij deze levensstijl. Fernando en Santiago brachten prachtige slippers en kleding op de markt, maar zochten nog iets om zich te onderscheiden van andere surfmerken.

Geïnspireerd door de prachtige vrouwen op de Zuid-Amerikaanse stranden kwamen de broers op het idee de surfwereld te verrijken met een mysterieus en exotisch element: Miss Reef. De advertenties met prachtige vrouwen, waarvan het gezicht en de identiteit onbekend is, werden in eerste instantie geweigerd door de surfmagazines, maar inmiddels is Miss Reef uitgegroeid tot een icoon van de surfgemeenschap. Deze spraakmakende advertenties en producten van topkwaliteit hebben Reef gemaakt tot wat het nu is: een toonaangevend surfmerk dat geliefd is onder surfers en niet-surfers over de hele wereld.

Reef heeft weer de een nieuwe Spring 17′ collectie en die hebben wij online en in de winkel! Heren, dames en kids, we hebben het allemaal. Maak jezelf helemaal lente/zomer ready en kom gezellig lang de winkel voor een kop koffie en advies van onze medewerkers of shop gemakkelijk online.
Benieuwd hoe ze bij Reef tewerk gaan?
Check de trailer:


Check de nieuwe collectie van Reef nu online of kom gezellig langs in de winkel.

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gecheckt voor ze geplaatst worden