Reef Redemption Program

Revert 95 | Brand of the Week | Reef
Als hét merk van reizigers en surfers is Reef erg begaan met het behoud van onze planeet. Zo probeert Reef zo min mogelijk CO2 uit te stoten en gebruikt het merk geen giftig PVC in zijn producten. Met het Redemption programma gaat Reef echter nog een stapje verder; het Redemption programma staat voor alle milieubewuste en sociaal verantwoordelijke initiatieven die Reef in de praktijk brengt.

Producten
De producten uit Reef’s Redemption lijn gaan verder dan de milieuvriendelijke basisprincipes die Reef in zijn andere producten hanteert. De materialen die worden gebruikt variëren van biologische stoffen tot gerecycled EVA en duurzaam geproduceerde materialen uit ontwikkelingslanden.

 Reef Redemptionfeatures

Vrijwilligerswerk
Iedere Reef-medewerker krijgt betaald verlof om als vrijwilliger mee te helpen bij een non-profit organisatie naar keuze. Dit kunnen milieuorganisaties zijn, maar ook humanitaire doelen.

In-house efforts
Reef probeert de CO2 voetafdruk van zijn hoofdkantoor zo klein mogelijk te houden. De in de praktijk gebrachte methoden lopen uiteen van papierloos vergaderen tot een verbod op plastic waterflesjes en het inzetten van zonne-energie en efficiënte verlichting.

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gecheckt voor ze geplaatst worden