Rugzakken voor wintersport

Het grootste aanbod van de beste rugzakken voor je wintersport vind je bij Revert 95. Een goede rugzak is eigenlijk onmisbaar voor elke wintersporter. Als je als ervaren snowboarder de backcountry in trekt heb je een rugzak nodig om al je essentials- schep, pieper en probe- te vervoeren, en je board te dragen tijdens langere hikes. Veel snowboardrugzakken hebben ook een extra vak voor een waterzak, zodat je kunt drinken zonder de actie te stoppen.
Maar ook als je van plan bent de hele dag op de piste te blijven komt een rugzak altijd van pas. Bijvoorbeeld om je zonnebril, muts of extra lens voor je goggle mee te nemen, aangezien het weer in de bergen erg onvoorspelbaar is. Als je zelf eten en drinken meeneemt naar de piste houd je bovendien geld over voor je liftpas en de club.
Dakine is een van de populairste producenten van wintersport rugzakken. Van dit merk hebben we veel modellen in heel veel kleuren, denk bijvoorbeeld aan de Heli Pro en de Mission Pack. Ook van Burton hebben we een groot aantal modellen, zoals de populaire Rider Pack en Day Hiker. Klik verder voor al onze wintersport rugzakken.

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gecheckt voor ze geplaatst worden