Rugtas, snowboard tas, reistassen

Je gaat op reis en neemt mee. Dit is een welbekende uitspraak in deze lage landen. En vaak neem je iets mee in een tas. Daarvoor kan je bij Revert 95 natuurlijk uit een grote collectie tassen een keuze maken. Daarbij kan je letten op de literinhoud, extra vakken en een bepaalde stijl die je aanspreekt. Denk bijvoorbeeld aan de kleurkeuze. Je kan er voor kiezen om een erg uitgesproken kleur of print te nemen. Bedenk dan of je die bij al je outfits ook gaat dragen of dat je er misschien snel op uitgekeken bent of niet. Als dat het geval is kan je misschien beter een meer neutrale kleur kiezen.

Ook kan het materiaal waar de tas van gemaakt is je keuze beïnvloeden. Zo zijn er tassen gemaakt van canvas. Deze hebben een natuurlijkere en ruwere uitstraling, maar zijn vaak minder weerbestendig. Daarnaast zijn er bijvoorbeeld tassen van 100% gerecycled PVC die voorzien zijn van een coating waardoor ze meer weer bestendig zijn.

Hiernaast kun je bij de aankoop van een nieuwe tas op de hengsels letten, namelijk of ze duurzaam en comfortabel, oftewel ergonomisch ontworpen, zijn.

Van vrijwel alle merken die wij voeren bestaat er een damescollectie met damestassen en een herencollectie met herentassen die wij elk seizoen weer op voorraad hebben. Tevens hebben we van enkele merken, zoals bijvoorbeeld Dakine, de kindertassen in de collectie.

Je kunt bij Revert 95 een keuze maken uit verschillende soorten tassen:


Rugtassen

Veel mensen hebben een rugtas in huis. Zo nu en dan wil je wel weer eens een nieuwe rugzak kopen, bijvoorbeeld omdat je oude rugtas geen laptopsleeve heeft. En misschien heb je een nieuwe schooltas nodig omdat al je schoolboeken er nu niet meer in passen. Er zijn daarom rugtassen in allerlei formaten. Of jouw laptop in de tas past, is afhankelijk van de literinhoud. De meest gemiddelde formaten zijn tussen de 20 en 25 liter. Bekijk hier het complete aanbod rugtassen van Revert 95.

Rugtas Revert95

Omdat Revert95 al meer dan 20 jaar een speciaalzaak is op het gebied van skateboarden en snowboarden, hebben we voor deze sporten aparte tassen. Zo is er een speciale skateboardrugtas waaraan je een skateboard kan hangen met behulp van twee straps. Datzelfde geldt voor de snowboardrugtassen van bijvoorbeeld het bekende snowboardmerk Burton.


Schoudertassen

Deze draag je over je linker of rechter schouder. Alle gekheid op een stokje. Dat is namelijk wel een belangrijk gegeven. Omdat je dan altijd het volledige gewicht van de tas over één schouder verdeelt. Dat hoeft natuurlijk geen probleem te zijn. En wellicht wil je deze stylo gewoon rocken. Bekijk hier het complete aanbod schoudertassen.


Reistassen

Er zijn reistassen met en zonder wielen. Heb je geen in om je tas te tillen, dan neem je er natuurlijk een met wielen. Over het algemeen mag je per persoon maximaal één stuk handbagage meenemen. Dit is gebonden aan een maximaal formaat en verschilt per luchtvaartmaatschappij. Het totaal aan afmetingen; lengte plus breedte plus diepte, mag vaak maximaal 115 cm bedragen. Deze tassen hebben een literinhoud van ongeveer 40 liter. De grotere rollerbags hebben ongeveer een literinhoud van respectievelijk 55, 80 of 110 liter.

Reistassen Revert95

Duffle tas
Een meer old skool ontwerp. Het is vaak een ovaalvormige tas met twee hengsels om de tas te tillen. Deze wordt veel gebruikt door sporters en is dus ook handig voor de sportschool en vaak groot genoeg om ook als weekendtas te gebruiken. De grootte varieert zo tussen de 15 en 90 liter. Bekijk hier het aanbod van duffelbags.

Dufflebag Revert95

Skateboardtassen
Een skateboardtas is super handig als je op reis gaat en je wilt je skateboard meenemen. Want om nou de hele dag je skateboard onder je armen houden is een beetje too much. Daarom zijn er ook merken die hebben speciale skateboard opbergsystemen in hun tas verwerkt. Bij Revert 95 verkopen wij skateboardtassen van o.a. Etnies, Oakley, Nike SB en Burton.

Grizzly Skateboard tas Revert95

Snowboardtassen
Wij verkopen natuurlijk ook tassen om je snowboard veilig in te vervoeren richting je vakantiebestemming. Deze zijn er voor elk formaat en met of zonder wielen. Waar je op kan letten is de padding die je snowboard beschermd tegen schade. Er zijn tassen zonder padding, tassen met enkel padding aan de onderkant en snowboardtassen met aan beide kanten een beschermende padding. Deze laatste zijn bijvoorbeeld ideaal om mee te nemen als je met het vliegtuig op wintersport gaat. Goede snowboardtassen hebben we vooral in de winter en van merken als Dakine en Burton.

Snowboard boardbag Revert95

Niet alleen het vervoeren van je snowboard is belangrijk maar ook je spullen de bergen in meenemen is belangrijk. Je wilt natuurlijk niet dat bijvoorbeeld je camera nat wordt of dat je zonnebril in je tas kapot gaat. Daarom zijn er ook speciale snowboard rugtassen. Deze tassen zijn waterdicht, je kunt vaak je snowboard aan je tas vastmaken wat handig is tijdens het hiken en hebben vaak slimme opbergvakken voor je spullen. Denk bijvoorbeeld aan een gevoerde opbergvak voor je zonnebril of snowboard goggle. Revert 95 heeft in het snowboard seizoen een uitgebreide collectie snowboard rugtassen van o.a. Burton, Oakley, Patagonia, K2 en Arva. Laats genoemde merk maakt ook de levensreddende rugtas met ABS systeem. Dit systeem treed in werking als je in een lawine terechtkomt en zorgt ervoor dat je zoveel mogelijk boven de sneeuwmasse blijft en niet bedolvend wordt. Maar liever board je veilig en heb je dit niet nodig!

ABS rugtas Revert95

Welke tas je ook neemt, Revert95 wenst je er veel plezier mee!

That’s it, that’s all. Bag it up!

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gecheckt voor ze geplaatst worden