Skatepark Sweatshop

Iets meer dan een halfuur rijden van het station van Haarlem ligt een van de beste skateparks van Nederland: de Sweatshop in Den Haag.
De Sweatshop is bekend om de groene vloer, de lekkere koffie, de chille sfeer en natuurlijk als DE plek in Den Haag waar je altijd kan skaten “No matter what the weather”. De Sweatshop is een groot skatepark (1000 vierkante meter!) met een hoop obstacles om te skaten, alles van transition tot aan street.

Skatepark Sweatshop is het makkelijkst te bereiken vanaf station Den Haag Centraal.

Op je board? Neem hiervoor de uitgang naast de AH to go en ga onder het viaduct door. Sla rechtsaf af na ‘Gerritse IJzerwaren’ waarna Skatepark Sweatshop na 100 meter aan de rechterkant te vinden is.

Vanaf station Den Haag Centraal gaat er een keer per uur ook bus 28 richting Station Voorburg. Stap uit bij halte ‘Zonweg’, loop de Binckhorstlaan op waarna Skatepark Sweatshop na 100 meter aan de rechterkant ligt.

Met de auto: Rijdt naar de A12 (Utrechtse Baan) en neem na het Prins Clausplein meteen de eerste afslag 4- Voorburg. Aan het eind van de afrit linksaf slaan. Maanweg volgen tot de weg rechtsaf buigt. Daar linkerbaan houden en voor Brezan Automaterialen links de steeg in en je bent er. Er is voldoende gratis parkeerplek.

Kijk voor meer info op: www.skateparksweatshop.nl

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gecheckt voor ze geplaatst worden