Stance: Legends of Metal
Opgericht in 2011 door pro skater Ryan Kingman en snowboarder Rick Alden uit Sant Clemente California, komt Stance al jaren met de meest bijzondere designs op het gebied van sokken. De kernwaarden van Stance zijn vrijheid, expressie en individualiteit, wat je duidelijk ziet terug komen in deze designs. De ‘Legends of Metal’ collectie focust zich op de meest iconische metalbands uit de geschiedenis, vooral bedoeld voor de liefhebber van metal.
Hier in het filmpje de Pro Surfer Chippa Wilson, die deel uitmaakt van het ‘Punks & Poets’ team van Stance. Die-hard metal fan en toegewijde drager van Stance sokken.


Met een eerbetoon aan de metal bands zoals Suicidal Tendencies en Misfits in sok-vorm, brengt Stance nog meer van de meest idolized heavy metal bands in de mid tot late 70’s terug in de lijn ‘Legends of Metal’ Collection. Een tribute aan de goden van metal aka Slayer, Motorhead en Iron Maiden, brengen deze sokken je terug naar de old-school metal-era.
“
Stance

Terug in de tijd waarin hun onvoorspelbare en ongefilterde gedrag hen leidden tot heavy metal onsterfelijkheid, wat een generatie headbangers met zich meebracht. Denk aan de metalhead in je met het lange haar die bij elk concert slayer schreeuwt en beleef dit gevoel als metal-head door deze sokken te dragen.

Geef meteen een alternatieve look aan je outfit met metal voeten. Met het iconische album cover art-work van de bands heb je geen band shirts meer nodig als je deze sokken rockt.

“
Stance

“
Stance

Als je Tony Hawk Pro Skater 3 kent dan ken je ook het welbekende nummer ‘Ace Of Spades’ van Motörhead. Hieronder zie je de sokken met hun klassieke album art-work.

“
Stance

Welke sokken ga jij rocken?

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gecheckt voor ze geplaatst worden