Test gratis jouw "Dreamboard"

Je nieuwste snowboard test je bij Revert 95
Afgelopen jaar ook zoveel en lekker gesnowboard, maar miste er nog wat spanning, uitdaging of plezier in je board wat je reed? Of ga je eindelijk dat board van 10 jaar geleden aan de muur hangen en een nieuwe aanschaffen? Wat je reden ook zal zijn, Revert 95 kan jou goed op weg helpen, nog voor dat het nieuwe seizoen 18/19 echt begonnen is. Wij hebben met al onze snowboard merken kunnen regelen dat we van de meeste boards die wij voor aankomend seizoen hebben ingekocht, deze als testboards hebben klaar staan voor je. Het aanbod varieert per week en is afhankelijk van welke van onze snowboard vrienden/klanten er al wat geleend hebben. Maar er is genoeg voor ieder soort boarder, dames, heren en zelfs wat kids boards.

Welke merken kan je verwachten?
De oude vertrouwde merken zoals Burton, Capita, DC, Gnu, Lib Tech en Rome. En terug van weg geweest Slash en YES. Maar ook onze nieuwste aanwinst Public Snowboards van Joe Sexton. Een shop favoriet mede door designs, type boards en natuurlijk door het team. En laten daar nou net Kas Lemmens en sinds kort Cees Wille de Nederlandse scene representen.

Reserveer alvast je board
Wil je niet misgrijpen, zoals afgelopen jaar het geval was met onder andere de D.O.A van Capita. Grijp dan je kans en reserveer jou favoriete testboard en shred hem direct na binnenkomst aan het begin van dit seizoen. Vanaf 15 augustus verwachten wij al de eerste boards van o.a. Capita beschikbaar te zetten voor verkoop

Op dit moment hebben we al enkele boards in de shop liggen!

DC Shoes Snowboards :Forever/ Buddy /Pbj /Ply / Focus /House of powder /Mega & Space echo
Slash: Happy place 154 /Brainstorm 157 / Brainstorm 158W
YES: Fun Inc. Kids 127 / Standard 159 / Optimistic 157 /Typo 158 / Save the Humans 157 /Pick your line 162

Wat hebben wij van je nodig om te kunnen testen?
– N.A.W. gegevens
– Telefoon nr en email adres
– Kopie van je ID

Vergeet niet je eigen bindingen mee te brengen, de shopcrew staat voor je klaar om een handje te helpen en stelt graag jouw board perfect af in de juiste stance zodat je het testboard full on kan shredden.

De KLEINE LETTERTJES 😉
– 1 board per persoon per keer testen
– Maximaal 3 dagen testen. Inclusief ophalen en terugbrengen.
– Er zit fabriek garantie op boards.
– Maar brokken is dokken in het geval van schade door verkeerd gebruik
– Bij diefstal word de normale verkoopprijs berekend van elk board.

Voor meer informatie, neem contact met ons op via mail, pleeg een telefoontje of vraag het aan de shopcrew in de winkel.

E-mail:
info@revert95.com

Telefoon nr.
+31 (0)23 5327763


Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gecheckt voor ze geplaatst worden