Urban Ears Plattan ADV BlueTooth

De Plattan Wireless is de eerste draadloze headphone van het merk Urban Ears. De nieuwe collectie is nog stylisher dan ooit, met de nieuwste specificaties is draadloos non-stop naar je muziek luisteren een feit.


Marshall Headphones Major 2 Revert

Geen gezoek meer naar knopjes! Wat de UrbanEars nou net onderscheid van de rest is de Touch & Swipe interface. Aan de buitenkant van de oorschelpen is het mogelijk om je muziek, volume etc te veranderen door een bepaalde richting op te swipen. Je volume harder of zachter te zetten, naar het volgende of vorige liedje swipen, opnemen of ophangen, je doet het allemaal met je vingertips!

Marshall Headphones Major 2 Revert
De hoofdband van de koptelefoon heeft de mogelijkheid om gewassen te worden, de hoofdband kan je los koppelen van de hoofdtelefoon en in de was gooien op 30graden. Wil je je muziek delen? Geen probleem, met de hoofdtelefoon is het mogelijk om samen met een vriend of vriendin je muziek te sharen door de andere koptelefoon aan de sluiten in de ZoundPlug-aansluiting. Dubbel plezier!


Marshall Headphones Major 2 Revert

De koptelefoon heeft een frequentiebereik van 10 Hz – 20 kHz, een gevoeligheid van 98DB, nominale impedantie van 60 ohm en een bluetooth signaal overdracht. De koptelefoon gaat na volledig opgeladen te zijn ongeveer 14 uur mee. Tevens is er een ingebouwde microfoon en een lichtje die de status aangeeft van de koptelefoon voor bijvoorbeeld de connectie of het laden. En nog een mooie feature van deze top hoofdtelefoon.. de koptelefoon is volledig inklapbaar. Zo neem je favoriete muziek overal mee naartoe en bespaar je flink veel ruimte in je tas of koffer als je op reis gaat.

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gecheckt voor ze geplaatst worden