Volcom Jeans

Made with quality, designed for performance… Met hun diepe skateboarding roots en geschiedenis is Volcom al jaren bezig met het maken van de beste broeken en die ook te verbeteren. De Volcom jeans zijn ontworpen met de beste technologie en gemaakt van de meest kwalitatieve materialen. Alle broeken hebben gevelde binnennaden en afgewerkte zakken voor extra comfort. De ‘V’ riemlus en het asymmetrische back panel maken de broeken echte Volcom broeken.

 

Frickin Regular

Als je vaak actief bezig bent is de Frickin Regular Chino pant de match voor jou! Deze Chino is gemaakt voor alledaagse bezigheden en hardcore actions. De broek heeft stretch en een langdurige wear en drijft duurzaamheid dan ook tot het uiterste.

Frickin Modern

Deze chino is voor de classic lovers. Met de moderne maar toch klassieke fit zie je er goed uit in elke situatie. De broek is gemaakt van een premium mix van gerecycled polyester en hoogwaardig katoen. Ultra duurzaam en bestand tegen krimpen, vervagen en breakdowns…

 


2×4 denim

Ontworpen voor actieve bezigheden en life on the road. Deze skinny’s hebben een moderne, low rise fit en is gemaakt voor een langdurige wear. De vezels en fabricage weerstaan scheuren en schaafwonden, perfect for skateboarding…

Vorta Denim

Een extra sterke broek met vezels die de scheuren en schaafwonden tegen houd. Een top-kwaliteit broek gemaakt voor stretch en herstel. Zorgvuldig ontworpen om je actieve levenstijl zo comfortabel mogelijk te maken.

Designed for skateboarding, recommended for life… De broeken van Volcom zullen je niet teleurstellen. Check de broeken nu op de site!

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gecheckt voor ze geplaatst worden