Yours for the Taking

DC Tribeka : Yours for the Taking

De nieuwe Tribeka’s van DC Shoes geven je de classic 90’s look die je nu al een tijdje zoekt. De Tribeka’s zijn gekoppeld aan een verhaal en elk van die verhalen is uniek.
Zonder jouw zijn deze schoenen slechts lege omhulsels voor je voeten. Ze skaten niet voor je, maken geen tricks voor je, en zeggen niet waar ze over na denken. Het ligt in jouw handen wat je met ze doet en welke rol ze krijgen. Jij beslist:”you’rs for the taking.
Het staat voor creativiteit en orgineel blijven, erop uit gaan en er wat van maken, kansen grijpen die je gegeven zijn omdat je nooit weet wat er om de hoek komt kijken.
DC E. Tribeka LE in Black Gradient
Verschillende skaters hebben dus verteld wat “Yours for the taking” voor hun betekend. Die verhalen en de look maken de Tribeka’s tot wat ze zijn. Elke schoen heeft zijn eigen unieke look en colorway en is op verschillebnde manieren tot stand gekomen, Bij Revert 95 hebben we 3 verschillende colorways van de nieuwste Tribeka’s: DC E. Tribeka LE in Black Gradient, DC E. Tribeka SE in Camo en de DC E. Tribeka S JS in White Red.

Tribeka S JS
Staat voor Josh Shanahan, de New Yorkse, fashion forward skater die aan deze samenwerking misschien wel het dikste Pro model van dit jaar overhoud. “As dynamic as he is talented. John Shanahan peels back the layers of what Yours for the Taking means to him. New York City might just be the ideal backdrop for this multi-talented, one of a kind, Skateboarder”

Tribeka SE in Camo
Alle drie de schoenen hebben een OrthoLite® voetbed voor meer vering, een verstevigende Unilite™ middenzool met een dubbele dichtheid en een rubberen buitenzool met DGT met 3 verschillende rubberen hardheden. De schoenen hebben een mesh voering een een bovendeel van eersteklas leer, nubuck, suède of textiel. Voor details hebben de Tribeka’s gegoten TPR-delen rond de oogjes en een gegoten TPR-logo op de tong.

 

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gecheckt voor ze geplaatst worden