Globe Spring : Riders of concrete.

Globe begon in 1994 als schoenenmerk voor skateboarders en surfers, maar is inmiddels uitgegroeid tot een compleet boardsports merk. Naast schoenen vind je tegenwoordig ook kleding en skateboards in de Globe collectie. Globe maakt de vetste longboards, waarin de surf roots van het merk duidelijk terug te zien zijn. Ook de cruisers van Globe zijn erg populair. Deze boards zijn geïnspireerd op de vintage plastic skateboards uit de jaren ’60 en ’70, maar zijn volledig functioneel en gebouwd met kwalitatief hoogwaardige componenten. Uitgangspunt van deze boards met klassieke stijl en modern vakmanschap is dat skateboarden draait om plezier. Kwaliteit en plezier zijn trouwens van toepassing op alle producten van Globe, of het nu gaat om schoenen, kleding of hardware.

Keith Shore is een bier en skate liefhebber en is een kunstenaar en ontwerper die uit Philadelphia die werkt vanuit zijn thuisstudio. Zijn werk is tentoongesteld in de VS, in Denemarken, Engeland, Italië en Zweden. Hij is op dit moment de Art Director voor de Deense biermerk, Mikkeller. Samen met Globe hebben zij de Pick Pockets Complete decks uitgebracht in 2 verschillende kleur combinaties.

Wij hebben de nieuwe Globe Cruisers, Longboards en Completes binnen dus waar wacht je op? Of je nou een potje gaat skaten of naar het strand gaat rollen met je vrienden, wij hebben wat je nodig hebt! Check hieronder bijvoorbeeld onze nieuwe Cruisers. Niet alleen kun je lekker cruisen op deze cruisers van Globe, ze zijn ook nog een super stevig en van de wildste materialen gemaakt! We hebben decks van o.a. bamboe, walnoot en rozenhout.
Of je nou een beginner bent of dat je al jaren skate, met Globe zit je altijd goed. Check de nieuwe Complete Skateboards van Globe hier!
Rol de zomer tegemoet met de nieuwe Longboard collectie van Globe! Check ze hier meteen.
Ga los deze zomer met alle nieuwe Cruisers net als deze dudes hieronder!
Check hier alvast een trailer:

Check de nieuwe collectie van Globe nu online of kom gezellig langs in de winkel.

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gecheckt voor ze geplaatst worden